web analytics

Ozark krijgt derde seizoen, Kidding tweede en La Casa de las Flores een tweede en derde seizoen

OzarkNetflix heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse misdaadserie Ozark een derde seizoen krijgt van opnieuw tien afleveringen. In het tweede seizoen zagen we hoe Marty Byrde (Jason Bateman) en zijn familie moest zien te overleven in een drugskartel, iets wat steeds lastiger wordt.

Showtime maakte bekend dat de komische dramaserie Kidding een tweede seizoen krijgt. De serie volgt Jim Carrey als Jeff Piccirillo, een kindertv-presentator die het lastig krijgt als een van zijn zonen overlijd. Op zijn werk heeft te maken met zijn vader die vooral wil dat het miljoenenbedrijf geld blijft binnenhalen.

De Mexicaanse serie La Casa de las Flores krijgt een tweede en derde seizoen van Netflix. In de serie volgen we de rijke, bijna perfecte familie de la Mora die een bloemenwinkel heeft. Maar de vader van de familie, Ernesto, heeft een minnares die plotseling is overleden. Na haar dood besluit Ernesto de kinderen van zijn minnares bij zijn eerste familie te betrekken en dan komen er steeds meer geheimen aan het licht. Het tweede seizoen verschijnt in 2019 en het derde in 2020.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven