Nieuwe seizoenen voor Mom, Mike & Molly en 2 Broke Girls

MomDe Amerikaanse zender CBS heeft besloten om drie komedieseries alvast een nieuw seizoen te geven voor het komende televisieseizoen (2015-2016).

De serie Mom krijgt een derde seizoen. De serie gaat over Christy Plunkett (Anna Faris), een alleenstaande moeder die na een strijd met alcohol en drugs een nieuw leven gaat betginnen. Haar moeder Bonnie (Allison Janney) is ook verslaafd geweest aan drugs en alcohol. Christy haar dochter Violet (Sadie Calvano) is een tienermoeder. Het andere kind van Christy is Roscoe (Blake Garrett Rosenthal) die ze kreeg met haar ex-man Baxter (Matt L. Jones).

De komedie Mike & Molly krijgt een zesde seizoen. De serie gaat over Mike Biggs (Billy Gardell) en Molly Flynn (Melissa McCarthy) die een relatie krijgen. Aan het begin krijgt Mike advies van zijn collega Carl (Reno Wilson). Molly heeft te maken met haar zus Victoria (Katy Mixon) en haar moeder Joyce (Swoosie Kurtz)

De serie 2 Broke Girls krijgt een vijfde seizoen. In deze serie gaat het om Max Black (Kat Dennings), een serveerster die vrienden wordt met haar nieuwe collega Caroline Channing (Beth Behrs). Zij overtuigt Max dat ze geld kunnen verdienen met de zelfgemaakte cupcakes. Om een zaak op te bouwen hebben ze geld nodig: 250.000 dollar en volgen we ze in hun zoektocht naar dat geld.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *