Netflix met She’s Gotta Have It, Hand of God en Roadies gecancelt

NetflixDe Amerikaanse streamingsdienst Netflix heeft de serie She’s Gotta Have It aangekondigd. De serie telt tien afleveringen en is gebaseerd op de gelijknamige Spike Lee film uit 1986. Lee zal ook alle afleveringen regisseren. De serie volgt Nola Darling, een kunstenaar uit Brooklyn die in de twintig is en moeite heeft om zichzelf te vinden en tijd te verdelen tussen haar vrienden, baan en drie geliefden: model Greer Childs, bankier Jamie Overstreet en B-Boy Mars Blackmon. Wanneer de serie verschijnt is nog onbekend.

Amazon heeft bekend gemaakt dat de serie Hand of God geen derde seizoen krijgt. Alle verhaallijnen worden in het tweede seizoen afgerond die in 2017 zal verschijnen. De serie volgde rechter Pernell Harris (Ron Perlman) die het mentaal even niet meer aan kan en een eigenhandige zoektocht begint op de verkrachter die zijn familie kapot heeft gemaakt en hij maakt daarbij gebruik van visioenen die van God komen.

De zender Showtime heeft de serie Roadies al na één seizoen gecancelt. In de serie volgen het wel en wee van de mensen die achter de schermen van een band die op tournee is. De serie kreeg niet echt goede kritieken en ook de kijkers waren niet heel erg enthousiast. De serie stopt dus na tien afleveringen.

Lees ook:

Redactie