web analytics

Netflix met komedie van Rev Run, SWAT krijgt volledig seizoen

SWATStreamingdienst Netflix gaat een nog titelloze komedie uitzenden van tien afleveringen met Joseph Simmons (de rapper Rev Run) en zijn vrouw Justine Simmons in de hoofdrol. De serie volgt Joseph als een legendarische rapper die zijn plannen in de ijskast moet zetten als zijn vrouw Justine achter haar eigen dromen wil aangaan. De serie is losjes gebaseerd op hun eigen leven.

De Amerikaanse zender CBS heeft bekend gemaakt dat de serie S.W.A.T. een volledig seizoen krijgt. Ze krijgen er zeven afleveringen bij en daarmee komt het totaal op twintig afleveringen. De serie volgt een SWAT-team die de laatste redmiddel zijn van de handhaving in Los Angeles waarvan de sergeant ook loyaliteit heeft voor het straatleven van de stad.

Ook de komedieserie 9JKL krijgt er drie afleveringen bij en daarmee komt het aantal op zestien dit seizoen. In deze serie volgen we Josh die in appartement 9K woont, zijn ouders in 9J en zijn broer met zijn vrouw en kinderen op 9L. De dramaserie Wisdom of the Crowd heeft geen extra afleveringen gekregen en zal dus eindigen na dertien afleveringen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven