web analytics

Netflix met Jupiter’s Legacy en American Jesus, Amazon met Tales From The Loop

NetflixStreamingdienst Netflix heeft twee series aangekondigd gebaseerd op de stripverhalen van Mark Millar. De eerste is Jupiter’s Legacy. In deze serie kregen de eerste generatie superhelden hun krachten in de jaren 30 en nu zijn ze de oude garde terwijl hun kinderen die ook superkrachten hebben vooral last hebben om uit de schaduw van hun ouders te stappen.

De tweede serie is American Jesus. In deze serie volgen we een jongen van twaalf die opeens ontdekt dat hij de teruggekeerde Jezus Christus is. Hij kan water veranderen in wijn, kreupelen weer laten lopen en misschien zelfs doden laten opstaan. Maar hoe gaat hij om met het lot om de wereld te redden in een conflict dat al duizenden jaren bezig is? Wanneer beide series verschijnen is nog onbekend.

Amazon komt met de acht-delige anthologieserie Tales From the Loop die gebaseerd is op de scifi-kunst van de Zweedse kunstenaar Simon Stålenhag. De serie zal gaan over de stad en de mensen die wonen boven The Loop, een machine gebouwd om de mysteries van het universum te bevrijden en te ontdekken. Zo zijn er dingen mogelijk die onmogelijk leken.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven