Netflix met Gabriel Iglesias-komedie en SciFi-drama, Billions krijgt vierde seizoen

BillionsNetflix heeft bekend gemaakt dat Gabriel Iglesias naast twee stand-ups ook een komedieserie krijgt. De serie is nu nog naamloos, maar hierin zal Iglesias een leraar spelen op de middelbare school waar hij zelf ook op heeft gezeten. Hij ziet het als zijn taak om getalenteerde maar buitenbeentjes op school te helpen. Niet alleen door ze te redden van de nogal bureacratische conrector maar ook om hun volledige potentieel te laten ontdekken.

Ook komt Netflix met de Science Fiction dramaserie Another Life. De serie krijgt tien afleveringen en zal gaan over astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) die zoekt naar buitenaarde intelligentie. Ze leidt een bemanning tijdens een missie om de oorsprong van een buitenaards artifact te ontdekken. Maar tijdens het onderzoek krijgen ze te maken met gevaar en lijkt het er op dat ze niet meer terugkeren naar de Aarde.

Showtime heeft een vierde seizoen besteld van de dramaserie Billions. De serie is de op een na best bekeken dramaserie op de zender, na Homeland. In het derde seizoen van de serie willen Chuck Rhoades (Paul Giamatti) en Bobby Axelrod (Damian Lewis) nog steeds kapot maken, maar moeten ze nu ook voor hun eigen positie vechten als er nieuwe krachten en vijanden opduiken. In Nederland is de serie te zien bij Ziggo.

Lees ook:

Redactie