Netflix maakt o.a. startdatum derde seizoen Orange Is the New Black en Sense8 bekend

NetflixNetflix heeft van een aantal series bekend gemaakt wanneer ze van start gaan, waaronder het populaire Orange Is The New Black.

In mei 2015 komt Between, een Canadese serie waar we een zwangere tienerdochter van een pastoor volgen die in een klein stadje woont, waar een mysterieuze ziekte is waarbij iedereen die ouder dan 21 is zal overlijden.

Op 5 juni komt Sense8 beschikbaar. De serie gaat over acht mensen, die verspreid over de wereld wonen die na een tragische dood opeens met elkaar mentaal en emotioneel in verbinding staan. Aan de ene kant is er Jonas die de acht bij elkaar wil brengen, aan de andere kant is er Mr. Whispers die met zijn organisatie juist jacht maakt op de groep.

Een paar dagen later, op 12 juni verschijnt dan het derde seizoen van Orange Is The New Black. Die serie over de vrouwengevangenis behoeft geen introductie meer natuurlijk. Wel zal dit seizoen het zonder Jason Biggs als Larry Bloom moeten stellen.

17 juli komt Wet Hot American Summer:First Day Of Camp. Het televisievervolg van de cultfilm Wet Hot American Summer. Voor de film waren de acteurs al zo’n vijftien jaar te oud voor hun rollen, dus nu zijn ze helemaal te oud, maar dat maakte de eerste film ook zo leuk.

Lees ook:

Redactie