NBC met Manifest, Blindspot krijgt seizoen 4, Star seizoen 3

BlindspotDe Amerikaanse zender NBC heeft de serie Manifest aangekondigd. In de dramaserie zien we hoe Montego Air Flight 828 veilig landt na een turbulente vlucht. De crew en passagiers zijn opgelucht. Maar in de paar uur dat de vlucht geduurd heeft is het in de rest van de wereld vijf jaar later. Vrienden, families en collega’s hebben de hoop opgegeven, gerouwd en zijn verder gegaan met hun leven. Nu krijgen de passagiers een tweede kans, maar al snel wordt duidelijk dat er een groter mysterie achter zit en dat sommige passagiers voor iets groters bestemd zijn.

De zender maakte ook bekend dat Blindspot een vierde seizoen krijgt. De serie volgt een mysterieuze vrouw die met geheugenproblemen is gevonden op Times Square met op haar lichaam een reeks gecodeerde tattoos. Als ze samen met de FBI samenwerkt blijkt er corruptie en een grote samenzwering te zijn. In Nederland is de serie te zien bij Veronica.

De Amerikaanse zender Fox maakte bekend dat de muzikale serie Star een derde seizoen krijgt. In de serie volgen we drie getalenteerde zangeressen, Star, Simone en Alexandra, die samen de meidengroep Big Trouble beginnen. In Nederland is de serie te zien bij Fox.

Lees ook:

Redactie