NBC cancelt Emerald City en komt met Rise en For God & Country

NBCNBC heeft bekend gemaakt dat de de serie Emerald City na één seizoen is gecanceld. De serie is een moderne en wat duistere versie van het verhaal van de Wizard of Oz. Het duurde even voordat de serie echt op tv kwam, in 2014 werd de serie besteld, maar in de zomer van dat jaar wilde ze de serie niet uitzenden, maar een jaar later bestelde de zender toch tien afleveringen. Maar de kijkcijfers waren erg laag en dus verdwijnt de serie.

Ook heeft de zender alvast twee series bekend gemaakt die ze in het seizoen 2017/2018 gaan uitzenden. De eerste is Rise en die volgt leraar en familieman Lou Mazzuchelli (Josh Radnor) die zijn vertwijfelingen aan de kant zet en de leiding over neemt van de theaterclub van school. Hiermee geeft hij niet alleen de faculteit en de studenten een oppepper maar eigenlijk ook de hele stad. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Andere acteurs zijn: Rosie Perez, Marley Shelton, Auli’i Cravalho, Damon J. Gillespie, Amy Forsyth, Rarmian Newton, Ted Sutherland, Casey Johnson, Taylor Richardson, Joe Tippett en Shirley Rumierk.

De tweede serie is For God & Country die zich afspeelt in de wereld van de helden van de elite undercover militairen. Zo is er D.I.A. Deputy Director Patricia Campbell (Anne Heche) die met haar team van analisten de meest geavanceerde surveillancetechnieken gebruiken. Michael Dalton (Mike Vogel) en zijn team Special Ops zijn getraind om levens te redden van onschuldige mensen en missies uit te voeren in de gevaarlijkste plekken van de wereld. Andere acteurs zijn: Sofia Pernas, Tate Ellington, Natacha Karam, Demetrius Grosse, Noah Mills en Hadi Tabbal.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *