MTV komt met drie komedieseries, ABC met Designated Survivor

MTVDe Amerikaans zender MTV heeft bekend gemaakt dat ze drie nieuwe komedies gaan uitzenden. Deze drie zijn nogal verschillend. De nu nog naamloze komedie met Nicole Byer gaat over een jonge vrouw die noodgewongen bij haar zus en haar vier kinderen die in een buitenwijk moet intrekken nadat ze brand heeft gesticht in haar appartement in New York. Nu gaat ze op geheel eigen wijze advies aan de kinderen geven terwijl ze haar eigen leven op de rit probeert te krijgen.

De tweede komedie heeft ook nog geen naam en gaat over Paige en Jordan die volgens hen zijn ze echte ondernemers, maar eigenlijk zijn het gewoon wiethandelaars. Hun app om bestellingen te plaatsen is populair in Los Angeles. De serie gaat dus om de twee vrouwen die succesvol willen worden, liefde proberen te vinden, hun klanten tevreden (en stoned) te houden zonder al teveel moeite te doen.

De derde komedie heeft wel een naam en is Little Darlings. Dat is een donkere komedie over twee nogal verschillende vrienden die het recht in eigen hand nemen op hun universiteit. Jules lijkt het perfecte studentenverenigingmeisje, maar als het donker wordt heeft ze zo haar eigen agenda. Ophelia is de hacker die constant stoned is en alles kan haar weinig schelen. Tot ze erachter komt dat Jules de gemaskerde vigilante is op de universiteit, dan heeft ze ineens weer zin in het studentenleven.

De Amerikaanse zender ABC heeft de serie Designated Survivor besteld. Dat is een samenzweringsthriller. In deze serie wordt een lid van het kabinet, gespeeld door Kiefer Sutherland, plotseling tot president van de Verenigde Staten gemaakt als door een aanval iedereen die boven hem staat is omgekomen. Wanneer de serie precies komt is nog niet duidelijk, maar verwacht wordt dat deze in september 2016 zal verschijnen.

Lees ook:

Redactie