web analytics

Meer afleveringen voor Supergirl, nieuw seizoen voor Star Wars Rebels en The Fosters

SupergirlDe Amerikaanse zender CBS heeft besloten om van Supergirl zeven afleveringen bij te bestellen. Hiermee heeft de serie dus een volledig seizoen met twintig afleveringen. De serie ging goed van start qua kijkcijfers met dertien miljoen kijkers, maar daarna zakte de kijkcijfers in en nu heeft de serie gemiddeld zeven miljoen kijkers. Misschien is dit een reden waar er maar zeven afleveringen in plaats van negen zijn besteld.

De Amerikaanse zender Disney XD heeft een derde seizoen besteld van de animatieserie Star Wars Rebels. De serie volgt een groep helden die tegen het slechte keizerrijk vechten. In Nederland is de serie te zien bij Disney XD.

De kabelzender ABC Family heeft hun dramaserie The Fosters een vierde seizoen gegeven, terwijl het tweede deel van het derde seizoen nog moet worden uitgezonden. The Fosters gaat over een familie bestaande uit geadopteerde en biologische kinderen die worden opgevoed door twee moeders die politieagent en onderdirecteur op een school zijn. Het vierde seizoen zal naar verwachting in juni 2016 verschijnen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven