Lucifer, Quantico, Great News en Designated Survivor gecanceld

Designated SurvivorDe Amerikaanse zender Fox heeft de serie Lucifer gecanceld na drie seizoenen. De serie is gebaseerd op een stripboek en gaat over Lucifer Morningstar (Tom Ellis) die detective Chloe Decker (Lauren German) helpt veschillende criminelen achter slot en grendel te krijgen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.

De zender ABC maakt bekend dat de serie Quantico stopt na drie seizoenen. In het eerste seizoen zagen we hoe er een aanslag werd gepleegd op het trainingsgebouw van de FBI en dat Alex Parrish als dader werd gezien. Maar ze is onschuldig en probeert haar onschuld te bewijzen. De serie was in het eerste seizoen een groot succes, maar de kijkcijfers daalde per seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Fox.

De serie Designated Survivor krijgt geen derde seizoen. De aflevering die 16 mei wordt uitgezonden is de laatste aflevering van de serie. In de serie volgde we Tom Kirkman, een niet zo belangrijke minister die plotseling President wordt na een aanslag op het Capitol. Hij moet nu een rol op zich nemen die hij nooit wilde en er achter zien te komen wie er achter de aanslag zat. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.

De zender NBC maakte bekend dat de komedieserie Great News gecanceld is na twee seizoenen. In de serie zat Katie vast in haar carrière als nieuwsproducer en heeft haar twijfels. Haar moeder wil ook verandering en besluit te gaan werken en ze krijgt een stage bij de nieuwsshow van haar dochter.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *