Life in Pieces, Instinct keren terug, Scorpion gecanceld

Life in PiecesDe komedieserie Life in Pieces krijgt een vierde seizoen. De serie gaat over een grote familie en al hun hilarische momenten. In Nederland is de serie te zien bij Comedy Central. De zender CBS maakte ook bekend dat de serie Instinct een tweede seizoen krijgt. De serie volgt een voormalig CIA-agent die terugkeert naar zijn oude leven als de New Yorkse politie zijn hulp nodig heeft om een seriemoordenaar op te pakken.

De serie Scorpion krijgt geen vijfde seizoen. De serie ging over de briljante Walter en zijn team die verschillende tech-problemen kunnen oplossen en vaak de laatste verdediging zijn. De kijkcijfers waren in het eerste seizoen erg goed, maar zakte per seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Veronica.

De serie Criminal Minds krijgt een veertiende seizoen. De serie over een eliteteam van FBI profilers die de criminelen analyseren om ze op te pakken voordat ze weer kunnen toeslaan. In Nederland is de serie te zien bij Veronica.

Ook de komedieserie Man With A Plan met Matt LeBlanc in de hoofdrol keert terug voor een derde seizoen. In de serie neemt hij de opvoeding op zich van de kinderen als zijn vrouw aan het werk gaat. Dan blijkt dat zijn kleine engeltjes eigenlijk ettertjes zijn. In Nederland is de serie bij Veronica te zien.

De komedieserie Superior Donuts is gecanceld, de serie krijgt geen derde seizoen. De serie ging over een brompot die de eigenaar is van een donutwinkel die hij in 1969 heeft geopend en zijn jonge nieuwe werknemer en klanten.

Lees ook:

Redactie