Lethal Weapon krijgt seizoen 2, BBC met Ill behaviour en Gunpowder

Lethal WeaponDe Amerikaanse zender Fox geeft de politieserie Lethal Weapon een tweede seizoen. De serie ging in de herfst best aardig van start, maar toen de serie er maar vijf afleveringen bij kreeg in plaats van negen waren de kenners niet zo zeker van een tweede seiozen, maar de kijkers bleven de serie trouw en zie: een tweede seizoen is aangekondigd. De serie is gebaseerd op de filmreeks en volgt detectives Riggs (Clayne Crawford) en Murtaugh (Damon Wayans) die erg van elkaar verschillen maar toch moeten samenwerken. In Nederland is de serie te zien bij SBS6.

De Britse zender BBC One heeft de thriller Gunpowder aangekondigd. In deze serie zien we hoe Robert Catesby (Kit Harington) een katholiek is in de 17e eeuw in Engeland, dat toen protestants was. De autoriteiten onder leiding van Robert Cecil (Mark Gatiss) jaagt priesters op en ook andere Katholieken moeten zich zorgen maken. Catesby laat het er niet bij zitten, hij bedenkt een plan en wil dit met zijn vrienden en familie gaan uitvoeren. Wat volgt is een spannend kat en muisspel.

Op BBC Two verschijnt in 2017 de komische thriller Ill Behaviour te zien. De serie telt drie afleveringen. De serie volgt Charlie (Tom Riley) waarbij kanker wordt ontdekt, maar zijn vooruitzichten zijn positief. Hij jong en verder gezond, ze waren er vroeg bij en chemotherapie werkt erg goed. Maar Charlie heeft bedenkingen over medicijnen en moderne medische behandeligen en weigert dan ook chemotherapie en wil iets alternatiefs New Age proberen. Zijn vrienden Joel (Chris Geere) en Tess (Jessica Regan) kunnen niet toekijken hoe hij zijn doodvonnis tekent en besluiten hem te gijzelen en zelf chemo te geven met de hulp van Nadia (Lizzy Caplan), een onstabiele alcoholist die oncoloog is.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *