ITV met Desire, Sky met Melrose, Feud krijgt seizoen 2

ITVDe Britse zender ITV heeft de vijf-delige serie Desire aangekondigd. De serie gaat over Leia die nog maar net haar leven op de rit weet te houden tijdens een vervelende scheiding, maar dan wordt ze verliefd en niet zo’n beetje ook. Het is de foute man op het foute moment, maar ze kan de relatie niet opgeven. We zien dat de passie zo krachtig is dat alles op het spel staat: haar baan, huis en zelf haar kinderen. De opnames beginnen in de zomer van 2017.

De Britse zender Sky Atlantic en de Amerikaanse zender Showtime hebben de vijf-delige serie Melrose aangekondigd met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol. Hij speelt Melorse, een aristocratische en grappige playboy, die moet omgaan met de schade die zijn geweldadige vader aanricht en zijn moeder die dat goedpraat. Elke aflevering speelt zich af in een andere tijd en plek en zal over enkele dagen van zijn leven gaan.

De Amerikaanse zender FX heeft nog voordat Feud verschijnt bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt. Dit seizoen met tien aflevering zal draaien om Pins Charles en Prinses Diana. De serie duikt dieper in bekende ruzies, zo gaat het eerste seizoen over Bette Davis en Joan Crawford die niet goed met elkaar overweg konden terwijl ze de film What Ever Happened to Baby Jane? filmden.

Lees ook:

Redactie