web analytics

ITV geeft Doc Martin achtse seizoen, Channel 4 komt met drie nieuwe series

Channel 4De Britse zender ITV heeft besloten na een succesvol zevende seizoen dat Doc Martin in 2017 terugkeert voor een achtste seizoen. De serie gaat over mopperende huisarts Martin, gespeeld door Martin Clunes, die in een pitoresk dorpje woont. Bij SBS6 is al enkele seizoenen de Nederlandse bewerking te zien van deze serie: Dokter Tinus.

De commerciële Britse zender Channel 4 heeft drie nieuwe series aangekondigd. Loaded is een komisch drama over vrienden die hun start-up hebben verkocht en nu miljonair zijn. De één voelt zich schuldig dat hij nu zoveel geld heeft, de ander gaat vooral kopen, een derde wordt achtervolgt door zijn verleden terwijl de vierde zijn geld gebruikt om zichzelf te verbeteren. Een ander komisch drama is voor E4 en heet Foreign Bodies, dat gaat over een groep backpackers die in Azië rondreizen. De Britten Sean en Dylan ontmoeten de Amerikaanse May en Ahsley in Beijing. Sean wil volwassen worden, Dylan is op zoek naar zijn ex om haar opnieuw te veroveren, May wil haar familie in China opzoeken en Ashley wil graag allerlei ervaringen opdoen. Ze ontmoeten ook Greg, een 38-jarige pas gescheiden man die zijn jeugd wil herleven.

De derde dramaserie is Kiss Me First. Dat gaat over Leila, een eenzame 17-jarig oud meisje die verslaafd is aan een online game Agora. In het spel ontmoet ze Tess, een cool feestmeisje met een donker geheim. In de echte wereld worden ze vrienden, maar als Tess verdwijnt neemt Leila haar identiteit over en komt zo terecht in de mysterie over haar verdwijning. In het Verenigd Koninkrijk is de serie op E4 te zien en daarbuiten komt de serie op Netflix beschikbaar.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven