Hulu met Wu-Tang-Clan serie, Spinning Out For Netflix, Iron Fist gecanceld

Iron FistHulu komt met een serie gebaseerd op de Wu-Tang-Clan: Wu-Tang: An American Saga. De serie speelt zich af in het New York in het begin van de jaren 90 op het hoogtepunt van de crack-cocaïne-epidemie. De serie van tien afleveringen volgt de formatie van de Clan, een visie van Bobby Diggs, The RZA, die een paar jonge donkere mannen bij elkaar wil brengen die verscheurd zijn tussen de muziek en de misdaad. Uiteindelijk zullen ze de meest invloedrijke groep uit de geschiedenis van de hip-hop worden.

Netflix gaat de serie Spinning Out uitzenden. De serie telt tien afleveringen en speelt zich af in de kunstschaatswereld. De serie volgt Kat Baker (Emma Roberts), een talentvolle kunstschaatster die haar carrière moet opgeven na een val. Maar als ze kans ziet om toch te blijven schaatsen grijpt ze deze met beide handen aan. Al moet ze nu wel met een partner schaatsen en krijgt ze te maken met verschillende uitdagingen, op het ijs, maar ook buiten de schaatsbaan om haar Olympische droom te voltooien.

Een maand nadat het tweede seizoen van Iron Fist verscheen is nu bekend geworden dat er geen derde seizoen komt. De Marvelserie ging over Danny Rand, een miljonairszoon die een martial arts-held wordt in New York. Dit is de eerste Marvelserie op Netflix die gecanceld is. De serie Jessica Jones heeft al groen licht voor een derde seizoen, van Luke Cage is het nog onbekend en van Daredevil komt het derde seizoen op 19 oktober 2018.

Lees ook:

Redactie