Hulu met Future Man, Mistresses en Sex&Drugs&Rock&Roll gecancelt

HuluDe Amerikaanse streamingdienst Hulu gaat de komische serie Future Man uitzenden. Het eerste seizoen zal dertien afleveringen tellen en zal in 2017 worden uitgezonden. De serie volgt Josh Futterman (Josh Hutcherson), een nogal ongeïnspireerde conciërge die ’s avonds aan het gamen is. Hij wordt een held als hij wordt uitgekozen door mysterieuze bezoekers om door de tijd te reizen om het uitsterven van de mens te voorkomen.

De zender ABC heeft besloten dat er na vier seizoenen een einde komt aan Mistresses, seizoen vijf zit er dus niet in. De serie volgde vier vriendinnen en hun verschillende relaties. De kijkcijfers waren nooit echt heel erg goed, maar goed genoeg voor vier seizoenen die in de zomer werden uitgezonden.

Voor de serie Sex&Drugs&Rock&Roll is het na twee seizoenen al voorbij. In de serie volgen we Johnny Rock (Denis Leary), de zanger van de jaren 90 band The Heathens. Op de dag dat hun album uitkwam hielden ze er mee op, maar nu 25 jaar later brengt de getalenteerde dochter van Johnny, Gigi (Elizabeth Gillies) de band weer bij elkaar.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *