web analytics

Hulu kondigt Chance aan, History Channel Six en TBS People of Earth

HuluHugh Laurie heeft een weer een hoofdrol als dokter te pakken in een Amerikaanse serie. Hulu gaat Chance uitzenden en heeft meteen twee seizoenen besteld van tien afleveringen. Chance is een psychologische thriller die gaat over Eldon Chance (gespeeld door Hugh Laurie), een forenische neuropsychiater uit San Francisco die terecht komt in de wereld van een verwisselde identiteit, coruptie bij de politie en een persoonlijkheidsstoornis. Hij komt daar in terecht na een slecht advies aan iemand die misschien een meervoudige persoonlijkheidsstoornis heeft. Dan krijgt hij te maken met haar geweldadige echtgenoot die ook een detective is.

De Amerikaanse kabelzender History heeft naast Knightfall nog een serie besteld: Six. Deze serie telt acht afleveringen en volgt de Nacy Seal Team Six, de elite van de Amerikaanse mariniers. De verhaallijnen zullen geïnspireerd zijn door echte missies en zal gaan over de complexe persoonlijke levens en de beslissingen die ze moeten nemen die het verschil maken tussen leven en dood. De bedoeling is dat elk seizoen zich in een ander land zal afspelen. Het eerste seizoen speelt zich af in Afrika.

De Amerikaanse kabelzender TBS heeft bekendgemaakt dat ze de komedieserie People of Earth zullen uitzenden. Deze gaat over een hulpgroep voor mensen die door buitenaardse wezens zijn ontvoerd. We volgen journalist Ozzie Graham (Wyatt Cenac) die een verhaal schrijft over de mensen in de hulpgroep en komt er dan achter dat er wel iets van waarheid in hun verhalen zit. De groep wordt geleid door Gina (Ana Gasteyer), een parttime therapeut. Vaste klanten in de groep zijn onder andere Kelly Grady (Alice Wetterlund), een knappe vreemde snuiter, Gerry Johnson (Luka Jones), een sociale dropout en expert op alien gebied, Richard Shenk (Brian Huskey), die er van overtuigd is dat zijn vrouw wordt vastgehouden door aliens, Margaret Flood (Nancy Lenehan), een gepensioneerde die het er van neemt en Chelase Haeley (Tracee Chemo), een huisvrouw met een duistere kant, Yvonne Watson (Da’Vine Joy Randolph), een succesvolle deur-aan-deur verkoopster. De serie zou in 2016 moeten verschijnen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven