web analytics

Heer & Meester stopt, Colony en Lemony Snicket krijgen derde seizoen

Heer & MeesterDe Nederlandse serie Heer & Meester krijgt geen derde seizoen. De serie waarin privédetective Valentijn Rixtus Bentick (Daan Schuurmans) op zoek is naar zijn achtergrond en afkomst stopt dus na twee seizoenen. Maar Omroep Max-voorzitter Jan Slagter heeft beloofd dat er een antwoord komt op de vraag wie de moeder van Valentijn is. Dit antwoord verschijnt in een televisiefilm van anderhalfuur dat in 2018 wordt uitgezonden.

De Amerikaanse kabelzender USA heeft bekend gemaakt dat de sci-fi serie Colony een derde seizoen krijgt van dertien afleveringen. In de serie hebben buitenaardsen de aarde overgenomen en Los Angeles staat dan ook onder controle van hen. Tijdens de bezetting waren Will (Josh Holloway) en Katie (Sarah Wayne Callies) hun middelste kind kwijtgeraakt. Katie ging bij het verzet en Will moest noodgedwongen bij de militaire politie. In Nederland was de serie te zien bij Fox.

Een maand geleden werd bekend dat Netflix een tweede seizoen gaat uitzenden van Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. Maar nu werd bekend dat er ook een derde seizoen komt. De serie volgt drie wezen die eerst bij Graaf Olaf (Neil Patrick Harris) werden ondergebracht. Hij is uit op hun erfenis, maar dat is toch lastiger dan gedacht en probeert telkens bij hen in de buurt te komen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven