HBO met Los Espookys, Netflix met Mixtape en Monarca

NetflixHBO gaat de serie Los Espookys uitzenden. De Spaanstalige komedieserie is bedacht door Fred Armisen. De serie speelt zich af in een vreemde en dromerige versie van Mexico City en volgt een groep vrienden die hun liefde voor horror weet om te zetten in een bedrijf. Cassandra Ciangherotti speelt Ursula, een kalme tandartsassistente die voor de tanden zorgt bij de monsters van de groep. Haar zus Tati (Ana Fabrega) is hun proefpersoon en zelf heeft ze verschillende vreemde baantjes. Bernardo Valesco speelt Renaldo, de leider van de Los Espookys en is geobsedeerd door horror. Julio Torres speelt Andres, de beste vriend van Renaldo en hij is ook de erfgenaam van een chocoladebedrijf. Fred Armisen speelt TIco, de oom van Renaldo die in Los Angeles woont en zijn droombaan heeft als valetbestuurder.

Netflix heeft bekend gemaakt dat ze de serie Mixtape gaan uitzenden. De serie was eerst in ontwikkeling bij Fox. Mixtape krijgt tien afleveringen en is geschreven door Josh Safran, die ook verantwoordelijk was voor het tweede seizoen van de musicalserie Smash. De serie is een romantische muzikale drama dat kijkt naar liefdesverhalen en een diverse groep van mensen in Los Angeles bij elkaar brengt door de muziek die leeft in hun hart en geest.

Netflix kondigt ook de Mexicaanse serie Monarca aan. Acteurs Irene Azuele en Juan Manuel Bernal spelen de hoofdrol en de serie moet in 2019 verschijnen. De serie volgt de wereld van de rijke Mexicaanse elite waar het vol zit met corruptie, schandalen en geweld. Het is een familiesaga over een tequila-bedrijf en de gevolgen als één lid van de familie besluit te vechten tegen de vuile spelletjes van haar familie.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *