web analytics

Grey’s Anatomy krijgt seizoen 14, Scandal seizoen 7, How To Get Away with murder seizoen 4

Grey's AnatomyDe Amerikaanse zender ABC heeft bekend gemaakt dat de series die ze op donderdag uitzenden ook volgend jaar weer terugkeren. Zo krijgt Grey’s Anatomy een veertiende seizoen, na al die tijd is de serie nogsteeds ongekend populair. Zoals het er nu uitziet zal iedereen weer terugkeren, inclusief Ellen Pompeo. In Nederland is de serie te zien bij Net 5.

Scandal krijgt een zevende seizoen, het zesde seizoen is pas in januari begonnen door de zwangerschap van hoofdrolspeelster Kerry Washington. Hierdoor telt dit seizoen ook zestien afleveringen in plaats van twintig. De serie volgt Olivia Pope (Kerry Washington) en haar bedrijf en de medewerkers van het Witte Huis als ze moeten omgaan met verschillende schandalen.

How To Get Away With Murder krijgt een vierde seizoen, waarschijnlijk weer van vijftien afleveringen. In deze serie zien we hoe Annalise Keating (Viola Davis) vijf studenten selecteert die bij haar stage mogen lopen. In het derde seizoen stond de brand van het huis van Annalise centraal.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven