Gotham krijgt laatste vijfde seizoen, Lost in Space en Hold the Sunset krijgt seizoen 2

GothamDe Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat er een vijfde seizoen komt van de serie Gotham. Het slechte nieuws is dat het ook het laatste seizoen is. De serie volgt James Gordon in een tijd voordat Bruce Wayne Batman werd. Het vijfde seizoen zal dertien afleveringen tellen en naar alle verwachting begin 2019 verschijnen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.

Netflix gaat een tweede seizoen uitzenden van de serie Lost in Space. De serie gaat over de familie Robinson die emigreert naar een nieuwe planeet, maar de raket komt terecht op een verkeerde planeet en ze moeten daar zien te overleven. Een maand geleden verscheen het eerste seizoen van de serie dat een nieuwe versie is van de gelijknamige serie uit de jaren 60.

BBC One gaat een tweede seizoen uitzenden van de komedieserie Hold the Sunset. Het nieuws werd bekend door hoofdrolspeler John Cleese op twitter. De serie volgt John Cleese en Alison Steadman als twee alleenstaande vrienden die hun relatie nieuw leven willen inblazen: ze willen samenwonen in het buitenland. Maar dan staat haar zoon op de stoep die zijn vrouw heeft verlaten. Het eerste seizoen had gemiddeld 4,6 miljoen kijkers en daarmee is het één van de best bekeken komedies van de laatste jaren.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *