Fox met The Cool Kids en Proven Innocent, BBC cancelt The Last Post

The Last PostDe Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat ze volgend seizoen (2018-2019) de serie The Cool Kids gaan uitzenden. Deze komedie gaat over drie vrienden in een bejaardencentrum die daar de leukste en tofste bewoners zijn, tot er een vrouwelijke rebel in het tehuis komt wonen en hun positie overneemt. Het is net de middelbare school maar dan met 70 jarigen. Acteurs zijn: Vicki Lawrence, Martin Mull, David Alan Grier en Leslie Jordan.

Ook komt Fox met de serie Proven Innocent. Het is een advocatenserie waar een kantoor centraal staat die zaken heropent om de onschuldig veroordeelden vrij te krijgen. Dit allemaal geleid door een vrouwelijke advocaat die in haar tienerjaren zelf onschuldig vast zat en later is vrijgesproken en een tabloid-sensatie en bekendheid werd. Nog steeds zijn er mensen die haar achter slot en grendel willen hebben voor iets wat ze niet gedaan heeft. Acteurs: Rachelle Lefevre, Russell Hornsby, Nikki M. James, Vincent Kartheiser, Riley Smith en Clare O’Connor.

De BBC-serie The Last Post is gecanceld, er komt dus geen tweede seizoen. De militaire dramaserie volgde een peloton van militairen in Yemen die daar naast soldaat ook politieagent zijn. Ook hun vrouwen en gezinnen wonen daar en worden ook blootgesteld aan de dreiging die daar heerst. In Nederland was de serie te zien bij BBC First.

Lees ook:

Redactie