web analytics

Fox kondigt Shots Fired aan, TNT komt met Good Behavior en Animal Kingdom

TNTDe Amerikaanse zender Fox heeft bekend gemaakt dat ze een seizoen gaan uitzenden van Shots Fired. Deze miniserie zou in 2016 op televisie moeten verschijnen. Het gaat over de gevolgen van een racistische schietpartij in een klein stadje in Tennessee. Sanaa Lathan speelt een onderzoeker die samen met de officier van justitie in de zaak duikt en te maken krijgen met media-aandacht, het publieke debat en de sociale onrust.

De Amerikaanse kabelzender TNT heeft bekend gemaakt dat ze in 2016 twee nieuwe series gaan uitzenden. De eerste is Good Behavior die gaat over Letty Dobesh (Michelle Dockery), een dief en oplichtster die pas uit de gevangenis is, maar dan hoort ze per ongeluk dat een huurmoordenaar (Juan Diego Botto) een vrouw van een man moet vermoorden. Ze besluit deze zaak te ontregelen.

De tweede serie is Animal Kingdom, gebaseerd op de gelijknamige Australische film. In deze serie speelt Ellen Barkin de rol van een mater familias van een criminele familie. Andere acteurs zijn Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Daniella Alsone en Molly Gordon. Beide series hebben tien afleveringen in het eerste seizoen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven