Finding Carter krijgt twaalf extra afleveringen in tweede seizoen

 

Finding CarterDe MTV-serie Finding Carter krijgt twaalf extra afleveringen voor het tweede seizoen, dat heeft de zender bekend gemaakt. Het afleveringenaantal voor het tweede seizoen komt dan op 24 te liggen.

De serie gaat over Carter (Kathryn Prescott), een tiener die een perfect leven heeft met haar alleenstaande moeder Lori (Milena Govich). Op een gegeven moment beland Carter na een uit de hand gelopen grap in de gevangenis en dan blijkt dat Lori Carter toen ze nog klein was heeft ontvoerd. Nu keert Carter terug naar haar biologische familie. Haar moeder Elizabeth (Cynthia Watros) wil Lori vinden en straffen voor wat ze heeft gedaan. Ondertussen schrijft haar vader David (Alexis Denisof) een tweede boek over de verdwijning. Ook heeft ze een tweelingzus Taylor (Anna Jacoby-Heron) en een jonger broertje Grant (Zac Pullam).

In de Verenigde Staten zijn ze al halverwege met het eerste deel van het tweede seizoen van Finding Carter. In Nederland is tot nu toe het eerste seizoen uitgezonden.

Lees ook:

Redactie