web analytics

Endeavour krijgt vijfde seizoen, Mozart in the Jungle vierde, Red Oaks derde

Mozart in the JungleDe Britse zender ITV maakte bekend dat de populaire detectiveserie Endeavour een seizoen vijf krijgt. Dit seizoen zal zes afleveringen tellen en in 2018 verschijnen. De serie is een prequel van Inspector Morse en het vijfde seizoen zal zich afspelen in 1968. Alle acteurs keren weer terug, dus Shaun Evans is te zien als Endeavour en Roger Allam als Detective Fred Thursday. Het vierde seizoen van de serie ging in januari 2017 van start en wist 6,8 miljoen Britten te trekken.

De Amerikaanse streamingdienst Amazon heeft bekend gemaakt dat de serie Mozart in the Jungle een vierde seizoen krijgt. Die serie volgt de leden van een orkest in New York, de New York Philharmonic en hun dirigent. En van hobospeler Hailey die in het eerste seizoen een kans kreeg om te spelen in dit orkest. In 2016 wist hoofdrolspeler Gael Garcia Bernal een Golden Globe te winnen en de serie een Golden Globe voor beste komedieserie. Het vierde seizoen verschijnt in 2017.

De streamingdienst heeft ook een derde seizoen besteld van de komedieserie Red Oaks. Dit seizoen is meteen het laatste seizoen van de serie. In Red Oaks zien we David (Craig Roberts) die tennisles geeft bij een countryclub in de zomer. We zien hoe hij een relatie krijgt met de dochter van de president van de club en hoe zijn ouders besluiten te stoppen met hun huwelijk. Het derde seizoen komt in 2017.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven