web analytics

één en RTL met Geub, één met Dertigers en Hap & Leonard gecanceld

Hap and LeonardDe Belgische zender één en de Nederlandse zender RTL4 gaan samen de komedieserie Geub maken met Philippe Geubels in de hoofdrol. De serie moet in 2019 te zien zijn. In de serie krijgt Philippe een relationele tegenslag te verwerken als zijn vrouw er vandoor gaat met een intellectuele, charismatische 63-jarige Nederlander. Dit zorgt voor liefdesverdriet waardoor ook zijn carrière in het slop raakt. Met de hulp van zijn twee vrienden en manager probeert hij zijn leven op de rit te krijgen en misschien zelfs een nieuwe relatie.

De zender één heeft ook bekend gemaakt dat de opnames van de serie Dertigers is begonnen in Antwerpen. De serie volgt een vriendengroep van zes dertigers die elkaar leerden kennen tijdens hun studententijd in Antwerpen en bleven na hun studie in of rond de stad blijven wonen zoekende naar hun eigen weg, baan en partner. De vriendschap bleef overeind, maar nu worstelen ze met de uitdaging van hun generatie.De onmogelijke balans tussen leven en werken en een onverwerkt trauma waarbij ieder zijn eigen geheim heeft zorgen voor spanningen in de vriendengroep. Acteurs zijn: Yannick De Coster, Kim Van Oncen, Tom Dingenen, Evelien Van Hamme, Kristof Goffin en Ellen Verest.

De zender Sundance heeft bekend gemaakt dat de serie Hap en Leonard na drie seizoenen gecanceld is. In de serie volgen we twee vrienden Hap Collins, Een Texaan met een zwakte voor vrouwen en Leonard Pine, een vietnamveteraan met een kort lontje. Elke seizoen was een afgesloten verhaal. In Nederland was de serie te zien bij AMC.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven