Derde seizoen voor Fargo, meer afleveringen voor iZombie, Code Black en Crazy Ex

FargoHet tweede seizoen van Fargo is over de helft en de Amerikaanse kabelzender Fx heeft bekendgemaakt dat de serie Fargo een derde seizoen krijgt. Hoofdrolspelers en een begindatum zijn nog niet bekend gemaakt. Het eerste seizoen gebaseerd op de gelijknamige film was succesvol en won drie Emmy Awards. Het tweede seizoen, dat via Netflix te volgen is, speelt zich jaren eerder af dan het eerste seizoen.

De Amerikaanse zender CBS heeft hun ziekenhuis serie Code Black vijf extra afleveringen gegeven. Hiermee komt het aantal afleveringen in het eerste seizoen op achttien. Het is niet echt een heel positief teken van vertrouwen, want dan waren er wel negen afleveringen besteld. In 2016 is deze serie te zien bij Net 5.

De Amerikaanse zender The CW heeft ook een series vijf extra afleveringen gegeven: Crazy Ex-Girlfriend. In deze serie geeft een vrouw alles op om liefde te vinden in West Covina. Hiermee komt het aantal afleveringen op achttien in het eerste seizoen. Dat is al een wonder want het is de slechts bekeken serie van de zender. De serie iZombie krijgt er zes afleveringen bij en daarmee komt het tweede seizoen op negentien afleveringen. In deze serie lost zombie Liv moorden op door hersenen van de slachtoffers op te eten. Beide series zijn niet in Nederland te zien.

Lees ook:

Redactie