Dear White People krijgt seizoen 3, BBC met The Mallorca Files, Timeless stopt

Dear White PeopleNetflix heeft bekend gemaakt dat Dear White People een derde seizoen krijgt die in 2019 zal verschijnen. De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2014, gaat over een groep gekleurde studenten op de Winchester Universiteit als ze te maken krijgen met sociale onrechtvaardigheid, culturele bias, politiek correctheid of juist het gebrek daarvan en activisme op de campus.

BBC komt samen met de Duits zender ZDFNeo met de serie The Mallorca Files. In deze tien afleveringen tellende serie die in 2019 verschijnt zal zich afspelen op het Spaanse eiland waar een Britse en Duitse detective nogal in de clinch liggen over hoe ze moeten handhaven op het eiland. De introverte Britse Miranda Blake neemt haar carrière erg serieus terwijl de Duitse Max Wolf een extravert is en nogal onconventioneel is. De twee moeten samenwerken om de misdaad op te lossen.

NBC heeft de serie Timeless gecanceld. Vorig jaar deed de zender dat ook, maar toen kwam er toch nog een tweede seizoen. De serie zag hoe soldaat Wyatt, historicus Lucy en monteur Rufus door het verleden reisde om een crimineel op te sporen die bij een organisatie hoorde die de geschiedenis wil veranderen. Producent Sony heeft nog wel plannen om een afsluitende film te maken, want de serie eindigde met een cliffhanger.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *