Criminal Minds: Beyond Borders, Scream Queens en The Odd Couple gecanceld

Criminal Minds Beyond BordersDe Amerikaanse zender CBS heeft de serie Criminal Minds: Beyond Borders na twee seizoenen gecanceld. De serie had niet veel kijkers en ging over een FBI-team die Amerikanen in het buitenland bijstaan die in gevaar verkeren. Hiermee heeft de serie Criminal Minds, dat wel een dertiende seizoen krijgt, twee spin-offs weten te overleven: Suspect Behavior en Beyond Borders. In Nederland was de serie te zien bij Veronica.

De zender heeft bekend gemaakt dat de komedieserie The Odd Couple stopt na drie seizoenen. In de serie gaat Felix na zijn scheiding bij zijn beste vriend van zijn studententijd Oscar wonen die ook pas gescheiden is. Ze hebben vooral meer verschillen dan overeenkomsten.

De Amerikaanse zender Fox maakte bekend dat er geen derde seizoen komt van de komische serie Scream Queens. De kijkcijfers waren niet al te best en ook bedenker Ryan Murphy vind dat het verhaal nu wel af is. In het eerste seizoen werd er een seriemoordenaar gezocht op de universiteit en in het tweede seizoen was er een moordenaar in een ziekenhuis actief. In Nederland was de serie bij Fox te zien.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *