Cloak & Dagger krijgt seizoen 2, Wynonna Earp en Man in the High Castle krijgen seizoen 4

The Man in the High CastleDe Amerikaanse zender Freeform heeft bekend gemaakt dat de superheldenserie Cloak & Dagger een tweede seizoen krijgt. De serie volgt Tandy Bowen en Tyrone Johnson, twee tieners van verschillende achtergronden maar met een superkracht die actief geworden is die met elkaar te maken hebben. De serie begon heel goed voor de zender, dus komt er in het voorjaar van 2019 een tweede seizoen van tien afleveringen.

De Amerikaanse zender Syfy heeft een vierde seizoen besteld van de Western-serie Wynonna Earp. In het derde seizoen zal ze haar team van buitenbeentjes moeten leiden tegen monsters en hun grootste angst als ze het op moeten nemen tegen Bulshar voordat hij de wereld en de Ghost River Triangle verwoest. In Nederland is het eerste seizoen te zien bij Netflix.

Amazon maakte bekend dat The Man in the High Castle een vierde seizoen krijgt. In de serie zien we wat er gebeurd als de Nazis en Japan de tweede Wereldoorlog hadden gewonnen en regeren over een gesplitst Amerika. Het derde seizoen verschijnt op 5 oktober bij Amazon Prime en daarin proberen de Nazi’s toegang te krijgen tot de multiverse.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *