Blacklist Redemption, Baby Daddy en 2 Broke Girls gecanceld

Baby DaddyDe Amerikaanse zender NBC heeft bekend gemaakt dat The Blacklist: Redemption na één seizoen zal stoppen. De serie met Famke Janssen was nooit echt een groot kijkcijferkanon. Ryan Eggols als Tom Keen keert wel terug in het vijfde seizoen van The Blacklist. In Nederland is de serie te zien bij RTL5.

De Amerikaanse kabelzender Freeform maakte bekend dat de komedieserie Baby Daddy na het zesde seizoen stopt. De serie ging over de jonge New Yorker Ben (Jean-Luc Bilodeau) waarvan het leven op zijn kop stond toen zijn ex hun dochter als baby bij hem voor de deur achterliet. Samen met zijn familie gaat hij haar opvoeden.

Na zes seizoenen stopt de Amerikaanse komedieserie 2 Broke Girls. De serie ging over Max, een cynische serveerster en haar collega Caroline, een aan lager wal geraakte rijkeluisdochter. Ze hebben als doel om een eigen zaak te beginnen en hebben daarvoor geld nodig. De serie stopt nadat de onderhandelingen tussen de zender CBS en de producent van de serie zijn stukgelopen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *