Beyond krijgt tweede seizoen, Empire vierde seizoen, verlenging voor The Mick

EmpireDe Amerikaanse zender Freeform heeft bekend gemaakt dat de serie Beyond een tweede seizoen krijgt. In de serie zien we dat Holden Matthews (Burkley Duffield) na twaalf jaar uit een coma ontwaakt en dan merkt hij ook dat hij nieuwe krachten heeft. Dat zorgt er wel voor dat hij midden in een samenzwering terecht komt. Hij moet dus uitzoeken wat er met hem is gebeurd, hoe hij kan overleven in een wereld die erg veranderd is en waarom het juist bij hem gebeurde.

De zender Fox maakte bekend dat de dramaserie Empire een vierde seizoen krijgt. Een grote verrassing is het niet, hoewel de kijkcijfers dit jaar wel wat minder zijn is het nogsteeds een erg populaire serie. Eind maart gaat het tweede deel van het derde seizoen van start. De serie volgt de familieperikelen bij een platenmaatschappij. In Nederland is de serie bij Fox te zien.

De zender Fox maakte ook bekend dat de komedieserie The Mick vier afleveringen er bij krijgt. Hiermee komt het eerste seizoen op 17 afleveringen. De serie volgt Mackenzie Murphy (Kaitlin Olson), een vrijbuiter en oplichtster die nooit verantwoordelijk voor iets heeft genomen. Als haar zus met haar rijke man naar het buitenland vlucht om veroordeling te voorkomen denkt ze haar slag te kunnen slaan, maar moet dan de voogdij op zich nemen van haar rijke en verwende nichtje (Sofia Black-D’Elia) en neefjes (Thomas Barbusca en Jack Stanton).

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *