Better Call Saul krijgt seizoen 4, Netflix cancelt Girlboss, komt met Everything Sucks!

Better Call SaulDe Amerikaanse zender AMC heeft bekend gemaakt dat de Breaking Bad-prequel Better Call Saul een vierde seizoen krijgt. Het derde seizoen eindigde afgelopen maand en was in Nederland te zien bij Netflix. In dit seizoen kwam Jimmy McGill weer een stap dichter bij zijn alter ego Saul Goodman die de kijkers kennen van Breaking Bad. Het vierde seizoen zal in 2018 te zien zijn en tien afleveringen tellen.

Netflix heeft bekend gemaakt dat de komische serie Girlboss geen tweede seizoen krijgt. De serie ging over Sophia (Britt Robertson), die weigert op te groeien, maar dan ontdekt ze dat ze met tweedehandskleding geld kan verdienen. Het is nogal uniek dat Netflix na één seizoen met een serie stopt, maar de serie werd niet bepaald goed ontvangen door de pers.

Netflix heeft wel een andere komische dramaserie aangekondigd: Everything Sucks! In deze serie die zich afspeelt in 1996 in Oregon volgen we twee groepen op een middelbare school: Een audio/visuele club en de dramaclub en die krijgen met elkaar te maken. Acteurs zijn: Peyton Kennedy, Jahi Winston, Patch Darragh, Claudine Nako, Sydney Sweeney, Elijah Stevenson, Quinn Liebling en Rio Mangini.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *