web analytics

BBC komt met The Three en The Serpent

BBC OneDe Britse zender BBC One heeft twee nieuwe series bekend gemaakt: The Three en The Serpent, beide series tellen acht afleveringen.

In The Three, wat gebaseerd is op drie boeken van Sarah Lotz en is een internationale thriller met een bovennatuurlijke twist. Er storten vier vliegtuigen neer in vier verschillende landen en drie kinderen weten wonder boven wonder te overleven. Elspeth Martin, een onderzoeker van de NtSB wil weten wat de oorzaak van de crashes zijn en hij wil de waarheid achterhalen, maar hij krijgt te maken met bewijs dat elkaar tegenspreekt, de media en samenzweringstheorieën. Dan zijn er ook nog geruchten dat er een vierde kind was die het overleefde en zijn er bijzondere berichten op telefoons van passagiers.

De dramaserie The Serpent is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van hoe een van de meest ongrijpbare criminelen is opgepakt en voor de rechter is gekomen. Oplichter, dief, meestervermommer en psychopaat Charles Sobhraj was de verdachte in een groep onopgeloste moorden van meer dan twintig jongeren uit het Westen die op reis waren in India, Thailan en Nepal tussen 1975 en 1976. Charles wist uit de greep van de autoriteiten te blijven en hij was dan ook de meest gezochte man van Interpol. Als Herman Knippenberg, een junior diplomaat bij de Nederlandse Ambassade in Bangkok, zonder dat hij het weet in het web van criminaliteit van Sobhraj binnenkomt zet hij een achtervolging in gang dat hen langs de grenzen van de Aziatische Hippe Trail brengt.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven