BBC komt met Porridge, Motherland en A Brief History Of Tim

PorridgeDe BBC heeft drie nieuwe komedieseries aangekondigd. Zo krijgt de serie Porridge een eerste seizoen. Eerder werd er al een pilotaflevering uitgezonden van deze nieuwe versie van de serie. In de pilotaflevering zagen we hoe Norman Fletcher (Kevin Bishop) in de gevangenis terecht kwam nadat hij zich schuldig had gemaakt aan cybercriminaliteit. De serie telt zes afleveringen en zal in 2017 te zien zijn bij BBC One.

Op BBC Two zal in 2017 een volledig seizoen te zien zijn van de komedieserie Motherland, nadat eerder al een pilotaflevering is uitgezonden. De serie is geschreven door Graham Linehan, SHaron Horgan, Helen Linehan en Holly Walsh en volgt alle uitdagingen en ongemakken van het moederschap en wordt gekeken naar de competitieve en onromantsche kant van opvoeden. Ook deze serie zal zes afleveringen tellen.

BBC Three komt met vier afleveringen van de serie A Brief History of Tim. In de serie zien we Tom Renkow die een hersenverlamming heeft en daardoor denken mensen dat hij een aardige en bescheiden man is. Nou dat is hij juist niet, hij is een rebel die het leven niet al te serieus neemt. Hij weet dat hij met alles weg kan komen, alleen wil hij liever plezier maken dan echt iets bereiken.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *