Ballers krijgt vijfde seizoen, Insecure vierde, Insatiable en His Dark Materials tweede seizoen

InsatiableDe Amerikaanse zender HBO heeft bekend gemaakt dat de komische series Ballers en Insecure volgend seizoen weer terugkeren. De serie Ballers krijgt een vijfde seizoen en gaat over Spencer Strasmore (Dwayne Johnson), een voormalig footballspeler die nu een financieel manager is. De serie Insecure, over de vriendinnen Issa (Issa Rae) en Molly (Yvonne Orji) en hun carrière en relaties, krijgt een vierde seizoen. Beide series zijn in Nederland te zien bij Ziggo.

De Netflix-serie Insatiable krijgt een tweede seizoen. De serie volgt Patty die jarenlang gepest is omdat ze dik was, maar gedurende een zomer slankt ze enorm af en nu is het tijd om wraak te nemen. Ze komt ook in contact met Bob Armstrong die wel wat in haar ziet om schoonheidswedstrijden te winnen. Het tweede seizoen verschijnt in 2019.

De BBC heeft nog voordat de serie His Dark Materials is uitgezonden al een tweede seizoen besteld van acht afleveringen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Philip Pullman, waarvan het eerste deel al eens is verfilmd als The Golden Compass. De serie volgt Lyra, een wees, die in een parallel universum leeft waar wetenschap, theologie en magie met elkaar zijn verbonden. Lyra zoekt naar een gekidnapte vriend en komt zo achter een plot van gestolen kinderen, wat volgt is een quest naar het mysterieuze fenomeen Dust.

Lees ook:

Redactie