AVROTROS stopt met Bloedverwanten

bloedverwantenVandaag werd bekend dat de omroep AVROTROS heeft besloten te stoppen met de dramaserie Bloedverwanten. Dat betekent dat er geen seizoen vier komt.

De serie draaide om het familiebedrijf De Winter Flowers, waar Esther de Winter (Henriëtte Tol) de matriarch van de familie was en alles deed om deze maar bij elkaar te houden. De serie telt drie seizoenen en eindigt toch wel met open einde. In het laatste seizoen had Esther door haar bemoeienissen in de levens van haar kinderen een stuk minder contact dan dat ze zou willen, maar dat kwam gelukkig allemaal weer goed. Maar op het einde kwam er nog een konijn uit de hoge hoed: Meneer Mok (Pierre Bokma) had de aandelen van zus Eva (Yvonne van den Hurk) overgenomen. Hoe dat nu verder gaat komen we dus nooit meer te weten.

Komend jaar is Bloedverwanten nog wel in het theater te zien. In dit toneelstuk, dat ook voor niet-kijkers te volgen is, gaat het om Anton (Derek de Lint) die geen afstand wil doen van het bedrijf en dus komt (een deel van) de familie samen in het vakantiehuisje. Zo komen ex-vrouw Esther, ex-vrouw Fien (Tanja Jess) en dochter Iris Zwager (Saskia Temmink) langs.

Lees ook:

Redactie