Anne with an E krijgt derde seizoen, Queen Sugar vierde en The Affair vijfde seizoen

Anne with an EDe Canadese zender CBC en Netflix gaan een derde seizoen uitzenden van de serie Anne with an E. De serie is gebaseerd op het boek Anne of Green Gables en volgt Anne, een buitenbeetje die vecht voor liefde, acceptatie en haar plek in de wereld. In het derde seizoen zal het onder andere gaan over identiteit, vooroordelen, feminisme, pesten en diversiteit. Het derde seizoen is in 2019 te verwachten.

De serie Queen Sugar krijgt een vierde seizoen. In de serie volgen we twee zussen, Nova en Charley die samen met hun broer Ralph de suikerboerderij van hun overleden vader overnemen. De serie is erg goed bekeken en krijgt in het nieuwe seizoen wel een nieuwe hoofdschrijver.

Kabelzender Showtime heeft bekend gemaakt dat de serie The Affair een vijfde en laatste seizoen krijgt. In het vierde seizoen zitten Noah, Helen, Alison en Cole in hun eigen wereld, zo zonder elkaar. Elk personage heeft een nieuwe relatie en moet beslissen of hij of zij klaar is om het verleden achter zich te laten. In Nederland zijn de eerste twee seizoenen te zien bij Netflix.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *