Animals en Orange is the New Black gecanceld, Elite krijgt tweede seizoen, Netflix met Family Reunion

EliteDe geanimeerde komedieserie Animals krijgt geen vierde seizoen. De serie volgt verschillende dieren in New York, zoals ratten en duiven. De serie had verschillende bekende gaststemmen zoals Jessica Chastain, Jonah Hill, Whoopi Goldberg en Emilia Clarke. In Nederland is de serie te zien bij Ziggo.

Netflix heeft bekend gemaakt dat de Spaanse tienerdrama/thriller Elite een tweede seizoen krijgt. Het tweede seizoen dat opnieuw acht afleveringen telt zal in 2019 verschijnen. De serie volgt de eliteschool Las Encinas waar drie leerlingen mogen studeren nadat hun middelbare school is ingestort. Dat zorgt voor de nodige wrijving.

Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie Orange Is the New Black stopt na het zevende seizoen dat in 2019 zal verschijnen. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Piper Kerman en gaat over het leven en de relaties van vrouwen die in een vrouwengevangenis zitten. Hoewel niet elk seizoen even goed werd ontvangen waren de kritieken over het algemeen erg positief.

Netflix gaat ook de familiekomedie Family Reunion uitzenden met Tia Mowry en Loretta Devine, die matriach M’Dear speelt, in de hoofdrol. De serie volgt Cocoa McKellan die een nogal vrije en vrolijke moeder van Seattle is. Ze gaat met haar man Moz en hun vier kinderen van hun huis in een grote stad naar het kleine stadje Columbus voor een McKellan familiere├╝nie. Daar leren ze familie kennen waarvan ze niet eens wisten dat ze ze misten. De serie zal twintig afleveringen tellen.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *