Amazon met Hanna, Sky met Living the Dream, The Get Down gecanceld

The Get DownDe Amerikaanse streamingdienst Amazon heeft de serie Hanna aangekondigd, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011. De serie is een deel thriller en een deel coming-of-age drama en volgt een jong meisje die een CIA-agent die buiten het boekje gaat van zich afschud en de waarheid wil weten over wie ze nu werkelijk is.

De Britse zender Sky1 heeft de komische dramaserie Living the Dream aangekondigd. In deze zes delige serie volgen we de familie Pemberton, Mal (Philip Glenister) zijn vrouw Jen (Lesley Sharp) en hun tienerkinderen, Tina (Rosie Day) en Freddie (Brenock O’Connor) die besluiten om Engeland te verlaten en naar Florida te gaan. Ze gaan daar een camper-park overnemen en de bewoners zitten daar niet op te wachten en de kinderen moeten de Amerikaanse middelbare school zien te overleven.

Netflix maakte bekend dat de serie The Get Down geen seizoen twee krijgt. Eerder deze maand kwam nog het laatste deel van het eerste seizoen uit. De serie volgde verschillende mensen die aan het begin van de hiphop stonden in het New York van de jaren 70. De serie was ook vooral erg duur. Zo koste de eerste twaalf afleveringen maarliefst 120 miljoen dollar.

Lees ook:

Redactie