web analytics

All About the Washingtons en Luke Cage gecanceld, HBO met I Know This Much Is True

Luke CageDe komedieserie All About the Washingtons krijgt geen tweede seizoen van Netflix. Twee maanden geleden verscheen de serie die gaat over Joey (Rev Tun) en zijn vrouw Justine. Joey besluit om zijn carrière als hip-hop artiest aan de wilgen te hangen. Hierdoor besluit Justine om aan haar eigen carrière te werken, zodat Joey de opvoeding van hun kinderen op zich kan nemen.

Ook de Marvelserie Luke Cage is gecanceld. De serie zal geen derde seizoen krijgen, wat wel een verrassing is. Schrijvers zouden al maanden bezig zijn om scripts te schrijven voor het derde seizoen, maar Marvel en Netflix werden het niet eens en dus besloot Netflix om geen derde seizoen te bestellen.

HBO gaat de miniserie I Know This Much Is True uitzenden. De serie telt zes afleveringen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wally Lamb. De serie is een familiesaga waarin we de levens van de tweelingbroers Dominick en Thomas Birdsey, beide gespeeld door Mark Ruffalo. Een verhaal van verraad, opoffering en vergeving tegen de achtergrond van de 20ste eeuw in Amerika.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven