web analytics

Agents of Shield krijgt seizoen 6, DC met Doom Patrol, Netflix met 10 after midnight

NetflixDe Amerikaanse zender ABC heeft bekend gemaakt dat de serie Agents of Shield een zesde seizoen krijgt. Het zesde seizoen telt dertien afleveringen en zal in de zomer van 2019 verschijnen. De serie volgt een groep agenten van de organisatie SHIELD en heeft raakvlakken met de Marvelfilms.

De nog te komen streamingdienst DC Universe heeft bekend gemaakt dat ze de serie Doom Patrol gaan uitzenden. Het eerste seizoen telt dertien afleveringen. De serie volgt een groep superhelden: Robotman, Negative Man, Elasti-Girl en Crazy Jane die geleid worden door wetenschapper Dr. Niles Cauldert/The Chief. De superhelden hebben hun krachten gekregen door vreselijke ongelukken en daardoor zien ze er ook vol met littekens en misvormt uit. Maar The Chief heeft ze bij elkaar gebracht om de meest vreemde dingen te onderzoeken en misschien wel de aarde te redden.

Netflix heeft bekend gemaakt dat ze de horrorserie 10 After Midnight gaan uitzenden van Guillermo del Toro. Elke aflevering zal een ander horrorverhaal zijn en sommige afleveringen zullen door del Toro geschreven en geregisseerd worden. Voor andere afleveringen zal hij schrijvers en filmmakers kiezen die zijn selecties van verhalen tot leven zal brengen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven