ABC met Grand Hotel en Whiskey Cavalier, American Housewife krijgt seizoen 3

American HousewifeDe zender ABC heeft de serie Grand Hotel aangekondigd. In de serie volgen we het wel en wee in het laatste door een familie gerunde hotel van Miami Beach. De charismatische Santiango Mendoza is de eigenaar terwijl zijn glamoureuze tweede vrouw Gigi en hun volwassen kinderen genieten van het succes. De werknemers van het hotel zijn allemaal loyaal en er komen dan ook vaak rijke en mooie gasten. Maar schandalen, oplopende schulden en geheimen zitten achter het perfecte plaatje verscholen. De serie is gebaseerd op de Spaanse serie Gran Hotel. Acteurs zijn: Demian Bichir, Roselyn Sanchez, Denyse Tontz, Bryan Craig, Wendy Raquel Robinson, Lincoln Younes, Shalim Ortiz, Anne Winters, Chris Waren, Feliz Ramirez en Justina Adorno.

De serie Whiskey Cavalier is een dramady dat volgt de avonturen van FBI superagent Will Chase, met codenaam Whiskey Cavalier, gespeeld door Scott Foley die door een emotionele scheiding gaat. Hij moet samenwerken met CIa-agent Frankie Trowbridge (Fiery Tribune), gespeeld door Lauren Cohan. Ze leiden een team van spionnen die de wereld en elkaar redden en ze ontdekken vriendschap, liefde en kantoorperikelen. Andere acteurs: Ana Ortiz, Tyler James Williams en Vir Das.

De komedieserie American Housewife krijgt een derde seizoen. De serie volgt Katie Otto, een zelfverzekerde vrouw die moeder is van drie kinderen en woont in het rijke gedeelte van de stad Westport, waar alleen maar perfecte moeders met hun perfecte kinderen wonen. Iets wat zij en haar gezin niet zijn.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *