web analytics

ABC komt met When We Rise, BBC met Sunny D en tweede seizoen voor Ordinary Lies

BBC OneDe Amerikaanse zender ABC heeft de miniserie When We Rise besteld. Deze miniserie kent acht afleveringen en de eerste twee afleveringen worden geregisseerd door Gus Van Sant. De serie gaat over de persoonlijke en politieke worstelingen van verschillende LGBT-mannen en vrouwen die geholpen hebben te strijden voor de Amerikaanse mensenrechten.

BBC One heeft de dramaserie Ordinary Lies een tweede seizoen gegeven. Eerder dit jaar was deze te zien en had gemiddeld zes miljoen kijkers. De serie volgt een groep collega’s die allen een leugentje vertellen die weleens uit de hand lopen. Het tweede seizoen zal zes afleveringen tellen en zich afspelen op het hoofdkantoor van een sportbedrijf en zal dus over nieuwe personages gaan. In Nederland was deze serie te zien bij BBC First.

Op BBC Three zal in 2016 de nieuwe sitcom Sunny D te zien zijn geschreven door Dane Baptiste die ook de hoofdrol zal spelen. In Sunny D speelt hij een fictieve versie van zichzelf en woont hij nog bij zijn ouders in een kleine kamer die hij moet delen met de schoonmaakspullen van zijn moeder. Andere personages zijn zijn tweelingzus en Steven, zijn baas die voor alles staat waar hij tegen is.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven