web analytics

ABC cancelt Castle, Agent Carter, geeft The Catch, Dr.Ken tweede seizoen

CastleDe Amerikaanse zender ABC heeft naast Nashville verschillende series gecancelt om ruimte te maken voor nieuwe series, maar ook genoeg andere series een volgend seizoen gegeven zodat ze in 2016-2017 terugkeren.

Zo keert Galavant na twee seizoenen niet meer terug bij de zender. De muzikale komedie die zich in de middeleeuwen afspeelt trok toch te weinig kijkers en de producenten vonden het al een wonder dat ze een tweede seizoen hadden gekregen. Wat ook niet terugkeert is de komedieserie The Muppets. De serie kwam in geheel nieuwe versie terug, maar de kijkers liepen massaal weg. Ze probeerde halverwege het eerste seizoen het tij nog te keren, maar dat mocht niet meer baten.

Een grotere verrassing is dat Castle stopt na het achtste seizoen. De misdaadserie deed het qua kijkcijfers goed genoeg, maar waarschijnlijk waren de kosten te hoog, zelfs nadat Stana Katic in een mogelijk negende seizoen niet zou verschijnen, maar dat gaat nu dus ook niet meer gebeuren. Na twee seizoenen is ook het doek gevallen voor de Marvel serie Agent Carter. Het tweede seizoen werd aanzienlijk minder bekeken dan het eerste. Ook de nieuwe dramaserie The Family is na één seizoen gecancelt. De serie zag hoe een familie omging met een spoorloos verdwenen zoon die opeens weer opduikt en dan reist de vraag of hij het wel echt is.

Maar er zijn ook verschillende series die volgend seizoen wel terugkeren. Zo krijgt American Crime een derde seizoen. In dit seizoen volgen we weer een hele nieuwe misdaadzaak en zien we deze door de ogen van verschillende betrokkenen. Een tweede seizoen is er voor The Catch, waarin een vrouw jaagt op haar ex-verloofde die haar heeft opgelicht.

De komedieserie The Real O’Neals krijgt een tweede seizoen, hierin volgen we de Ierse familie O’Neal en hun beslommeringen. Ook Dr. Ken krijgt een tweede seizoen, hierin volgen we Ken en zijn familie terwijl hij als dokter werkt. De kritieken op deze serie waren niet heel goed, maar de kijkcijfers waren erg stabiel. Ook de Tim Allen-komedie Last Man Standing keert volgend seizoen terug voor het zesde seizoen.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven