Endeavour seizoen 4 bij één

EndeavourVanaf vrijdag 8 december is bij één het vierde seizoen te zien van de Britse detectiveserie Endeavour. Dit seizoen telt vier afleveringen.

Dit vierde seizoen begint in de zomer van 1967 en wordt het lichaam van een wetenschapper gevonden in een rivier. Er wordt gedacht aan een ongeluk, maar als er een tweede lichaam wordt gevonden die is verdronken ziet Morse (Shaun Evans) een patroon. Een derde lichaam zorgt er voor dat Morse zelf een skeptische Thursday (Roger Allam) wil overtuigen om een computer te gebruiken om zo een lijst van verdachten op te stellen. In de tweede aflevering wordt er een lichaam in een garage gevonden en moet Morse bodyguard zijn van Joy Pettybon.

In de derde aflevering moet hij een kroongetuige bewaken die naar het ziekenhuis wordt gebracht. In het ziekenhuis hoort hij een verhaal dat wie er in bed 10 komt te liggen zal sterven. In de vierde aflevering wordt er een lichaam gevonden wat Morse naar het stadje Brampton brengt waar Heidense gebruiken alledaags zijn voor een herfstfeest.

Het vierde seizoen Endeavour is vanaf 8 december om 20:40 te zien bij één

Lees ook:

Redactie